'Samen staan wij sterker'

Liefde voor kunst en een duurzame maatschappij staan centraal bij Never Ending Art. Mariël Bisschops en Ninette Koning raken er niet over uitgepraat. Het duo vormt de artistieke leiding van het kunstenaars collectief Never Ending Art: “We willen de mensen om ons heen bewust maken dat alles een nieuwe bestemming kan krijgen. Dat geldt niet alleen voor tastbare dingen, een van onze kunstenaars heeft theater met woorden gemaakt. Woorden vervliegen normaliter zodra je ze uitspreekt, maar hij heeft ze gevangen en als het ware een nieuwe bestemming in muziek gegeven."

De beide kunstenaressen hebben al veel fantastische projecten gerealiseerd met hun Never Ending Art. Mariël en Ninette willen de mensen vooral verrassen, ze maken nieuwe dingen met oude materialen, van dingen waarvan je denkt dat ze bij het afval thuis horen. Deze worden op verrassende manieren omgevormd tot een prachtige nieuwe vorm. 

Never Ending Art probeert haar steentje bij te dragen aan de bewustwording dat alles om ons heen waarde heeft. Hun kunst vertelt dat het belangrijk is om na te denken over duurzaam leven, werken en scheppen. Ook in het bedrijfsleven drukken zij hun stempel. Veel organisaties begrijpen intussen dat, naast het produceren van producten of diensten, het ook belangrijk is om je bedrijf duurzaam in te richten en te managen. En ook hierbij kunnen de kunstenaars een rol spelen: "Wij hebben veel opties voor bedrijven, naast teambuilding en workshops zetten wij onze ervaring in om kunstzinnige, intellectuele en praktische ontwikkelingen met elkaar te combineren om op die manier verrassende uitkomsten te generen."

Meer informatie: http://www.marielbisschops.nl/Mariel/neverendingart/