Wat is er te koop op de Buitenvaart?

Regelrechtvandeboer: 

Regelrechtvandeboer is van Monique Seynen. Zij heeft een winkeltje bij ONZE Volkstuinen me bekende groente en fruit, maar ook met vergeten groente en fruit! Natuurlijk zijn alle producten bio en eco en allemaal uit Flevoland. Het is mogelijk een bestellijst te ontvangen en zo te zorgen dat je aankopen klaar staan op het moment dat het jou schikt. Stuur daarvoor een e-mail aan regelrechtvandeboer@gmail.com. Maar je kunt ook gewoon langsgaan en erg vers eten kopen!

Bram Termeulen Roses:

Rozenkwekerij Termeulen Roses kweekt maximaal biologische en duurzame rozen. De rozen worden elke dag vers gesneden en hebben hierdoor een zeer lang vaasleven (dus langer dan een paar dagen zoals bij enkele niet nader te noemen bloemisten!). Hèt adres voor particuliere verkoop van rozen. Trouwens, ook als je niet tijdens de openingstijden kan langsgaan, kun je er rozen kopen door de unieke rozenautomaat. Rozen uit de muur, simpel door te pinnen.

Stichting Weet hoe je leeft:

In de opleidingswinkel van Weet hoe je leeft! kun je terecht voor: onze zelf geteelde groenten, lokale groenten van collega-ondernemers uit de Buitenvaart, aardappelen, fruit, maar ook vlees, handgemaakt brood, kaas, eieren, sappen, pasta’s, koekjes, jams, en nog veel meer. Op zaterdag open van 9.30 uur tot 16.00 uur. De winkel zit op Linnaeusweg 15. Meer informatie op www.weethoejeleeft.nu/opleidingswinkel/

Trosrozenkwekerij Goudriaan:

Naast mooie rozen, is het bij Goudriaan ook pompoenenseizoen! Er zijn verschillende soorten pompoenen te koop, ideaal voor herfstige soep of alvast voor Halloween. Gevestigd op de Linnaeusweg 2. Bekijk ook hun Facebookpagina voor meer informatie: https://www.facebook.com/GoudriaanAlmere/

Stricker Rozen:

Een moderne rozenkwekerij gevestigd in Almere Buiten en gespecialiseerd in het kweken van grootbloemige rozen van hoge kwaliteit. Naast dat ze rozen kweken voor de export, bent u als particulier ook van harte welkom in hun winkel. Want waar kunt u beter rozen kopen, dan rechtstreeks bij de kweker! Alle rozen zijn vers, bloeien mooi open en hebben een goede houdbaarheid.