Direct naar paginainhoud

Meer informatie Circulaire Scan

Bent u ondernemer in Almere en bent u geïnteresseerd in circulaire economie? Wist u dat u door het slimmer omgaan met afvalstromen, of het ander inrichten van bedrijfsprocessen vaak ook geld kan besparen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan is een aanvraag voor een circulaire scan bij het Stimuleringsfonds circulaire bedrijvigheid wellicht iets voor uw bedrijf.

De circulaire bedrijfsscan is bestemd voor bedrijven in Almere die graag circulaire stappen in de huidige bedrijfsvoering willen zetten, maar niet goed weten hoe. Deze scan laat zien op welke punten grondstoffen en materialen bespaard kunnen worden en welke mogelijkheden er zijn om met afval en reststromen om te gaan.

Om de bedrijven in Almere te ondersteunen biedt de gemeente een gratis circulaire scan aan.  Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in u ontvangt vrijblijvend meer informatie.

circulaire scan

Aanvraag circulaire scan

“Het stimuleringsfonds is onderdeel van het programma Almere 2.0 waarbij de gemeente Almere, provincie Flevoland en het Rijk samenwerken aan het nog betere groeien van de stad zoals bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid.”