Direct naar paginainhoud

Nomineren

Ken jij iemand die echt bijdraagt aan een groen en gezond Almere? Een initiatief dat zich inzet om deze stad groener te maken? Laat het ons weten en nomineer die persoon of dat initiatief voor de Growing Green Speld!

Nomineren kan door onderstaand formulier in te vullen. Dit kan het hele jaar door. Wij verzamelen de gegevens en organiseren drie à vier keer per jaar een spelduitreiking. Kan de genomineerde niet naar een spelduitreiking komen? Dan blijft de nominatie staan voor een volgende uitreiking.

Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden over onze Groene & Gezonde activiteiten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via growinggreenverberg dit@almere.nl

Nominatie Growing Green Speld

Nominatie Growing Green Speld

Het ontstaan van de Growing Green Speld

Met de Growing Green spelduitreikingen zetten wij groene en gezonde initiatieven in de spotlights. Er zijn zoveel inspirerende en creatieve initiatieven die in Almere plaatsvinden, die willen we graag een podium geven en zoveel mogelijk laten zien. 

Al vanaf 2014 worden Groene Spelden uitgereikt. En tot en met de Floriade EXPO 2022 gaan we daar in ieder geval mee door. Inmiddels hebben al meer dan 600 Almeerders een Groene Speld in hun bezit. 

Nieuwsgierig naar alle Growing Green spelddragers? Bekijk hier de complete lijst met namen en initiatieven.

Meer dan een speld

Als Spelddrager behoor je tot het meest diverse groene netwerk van Almere, waarvoor wij twee keer per jaar iets leuks organiseren. Wij vinden het geweldig dat 'groene' Almeerders die elkaar niet kenden, elkaar via dit netwerk kunnen vinden en samenwerken. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren diverse plekken beschikbaar gesteld op verschillende markten in de stad, hebben we inmiddels al twee Growing Green boek uitgegeven met ieder vijftig inspirerende interviews, is er een wisselende mini-expositie in het stadhuis met portretten van spelddragers . Regelmatig zetten we een spelddrager in de spotlights op www.growinggreencities.nl en onze Facebook- en Twitterpagina. Kortom, een ideale manier om met je groene initiatief verder aan de weg te timmeren in Almere.

Benieuwd naar de boeken van de Growing Green Spelddragers? Lees hier boek 1 en boek 2

Exclusieve Floriade Preview voor Growing Green spelddragers

Wij nodigen alle Growing Green spelddrager - uit voor een exclusief bezoek aan Floriade Preview op 14, 15 of 16 augustus a.s. Doe je Growing Green speld op en maak je agenda vrij voor een van deze dagen.

Veelgestelde vragen

Meer informatie mail ons growinggreenverberg dit@almere.nl